Politică

Cotrocenii linistesc momentan apele la PD-L

Iulia Crețu
9 sep 2009 1003 vizualizări
Alegerile prezidentiale muta interesul democrat-liberalilor de la razboiul pentru conducerea organizatiei de la Vrancea la intrecerea pentru sustinerea candidatului portocaliu la presedintie.

Scrutinul de pe 22 noiembrie amina luarea unei decizii in privinta desemnarii unui lider portocaliu, mai ales dupa rezultatul slab obtinut de PD-L Vrancea la Parlamentul European. Surse din cadrul formatiunii sustin ca zilele lui Alin Trasculescu in postul de presedinte par a se scurge, inca un test fiind si mobilizarea echipei sale pentru alegerea sefului statului. Ministrul Tineretului si Sportului, Sorina Placinta, a declarat ca nemultumirile membrilor PD-L Vrancea sint trecute acum pe planul doi, pentru implicarea cot la cot in vederea obtinerii unui scor cit mai bun pentru Cotroceni. "Nu stiu ce fel va fi campania din partea PSD, insa noi vom face o campanie corecta, avem candidatul perfect si ne pregatim pentru 5 ani la conducere. Campania pentru prezidentiale va fi o lupta corp la corp, iar organizatia PD-L se uneste pentru a face treaba. E mai important sa ne ajutam candidatul decit lucrurile mici care nu sint intotdeauna pe placul tuturor membrilor", ne-a declarat ministrul Sorina Placinta. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 10 ore, 21 minute, 29 secunde
Campania este intr-adevar prioritara, dar nu-l lasa pe papalungul asta in pace!
, acum 739393 zile, 10 ore, 21 minute, 29 secunde
Punctul de vedere este corect, dar sigur reglementeaza numai parametrii de lucru intr-o situatie speciala. Ar trebui precizati parametrii de lucru si in situatiile normale. Poate ar trebui introdus un citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.