Politică

Sef nou la Drumuri Nationale, peste capul directorului de la Iasi

Mihaela Beșleagă
8 sep 2009 4765 vizualizări
Lucica Chiper, sustinuta de PD-L, a preluat ieri conducerea sectiei vrincene a drumurilor nationale u directorul Regionalei de Drumuri Iasi nu stia ieri de numirea care ar fi trebuit sa treaca prin pixul sau si considera ca orgoliile politice in Vrancea sint prea mari u in aceste zile, Sectia de Drumuri se afla sub lupa unei comisii de control

Sectia de Drumuri Nationale (SDN) Vrancea are de ieri un nou sef, dupa cum a confirmat conducerea organizatiei judetene a PD-L. Este vorba despre Lucica Chiper, membru democrat-liberal, care o inlocuieste pe Emilia Radu Murariu, care a detinut aceasta functie interimar, dupa demisia din martie a lui Corneliu Stoian. Chiper vine din afara institutiei, dar ocupa un loc fruntas pe lista municipala a partidului, fiind nominalizata de mai mult timp pentru aceasta functie. Se pare ca numirea sa a fost facuta direct de Ministerul Transporturilor, unde dosarul sau s-a aflat mai mult timp pe masa ministrului Berceanu, intrucit directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi, in subordinea careia se afla sectia vrinceana, nu stia ieri de vreo numire la Vrancea. Dupa cum ne-a transmis conducerea DRDP Iasi, SDN ar fi in continuare condusa de Emilia Radu Murariu. De asemenea, zilele acestea, SDN Vrancea este vizitata de o comisie de control de la Iasi, care vizeaza activitatea sectiei vrincene in ultimul an. "Vineri a inceput la subunitatea din Vrancea o analiza a unei comisii privind activitatea sectiei. Un astfel de raport se realizeaza in fiecare an. In urma raportului voi putea discerne ce este de facut. Acolo, la nivel local, sint multe orgolii politice, prea se politizeaza totul. Cind vine un control apar si suspiciuni ca se va schimba seful. La aceasta ora, conducerea sectiei din Vrancea este asigurata de doamna Murariu. Nu stiu ce va fi peste 5 minute sau peste un an", ne-a declarat Viorel Scutaru, directorul DRDP Iasi. Directorul Viorel Scutaru nu este strain insa de numele care s-a vehiculat pentru preluarea sefiei la Sectia de Drumuri. "Doamna Chiper este inginer in constructii, in rest nu o cunosc, nu este angajata noastra", a precizat directorul. Lucica Chiper, care ocupa in acest moment un loc fruntas pe lista de supleanti a PD-L pentru Consiliul Local Focsani, nu a putut fi contactata ieri pentru a comenta numirea sa. Fostul sef, Emilia Radu Murariu, a preluat conducerea sectiei interimar in martie a.c., dupa ce Corneliu Stoian a demisionat. Acesta a fost numit atunci de prefectul Raluca Dan drept unul dintre cei responsabili pentru producerea unui accident rutier grav in care au decedat patru tineri, din cauza conditiilor dificile de trafic, si din cauza nedeszapezirii la timp a soselei E85. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 9 ore, 21 minute, 2 secunde
la ce fata ai mai tanti ,credem ca vei face gropile din asfalt
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.