Politică

Incep lucrarile la drumul Marasesti-Panciu

Ziarul de Vrancea
22 aug 2009 887 vizualizări
Cei 19 kilometri de asfalt arata ca dupa razboi

Consiliul Judetean Vrancea a inaugurat ieri lucrarile de reabilitare a drumului judetean 204 E Marasesti - Panciu, finantate prin Programul Operational Regional 2007 - 2013, Axa prioritara 2 "" îmbunatatirea infrastructurii de transport. Judetul nostru a obtinut fonduri pentru reabilitarea si modernizarea drumului DJ 204 E Marasesti - Panciu pe o distanta de 18,850 km. Valoarea totala a proiectului este de 42.918.387,09 lei, inclusiv TVA, iar durata de executie este de 2 ani si jumatate. Drumul este intr-o stare deplorabila si avea nevoie urgenta de reparatii. Lucrarea a fost scoasa la licitatie de Consiliul Judetean in luna iunie, insa nu se stie ce firma si-a adjudecat contractul. Marian Oprisan a fost ieri la fata locului pentru a crea un eveniment din inaugurarea acestor lucrari finantate din fonduri europene. Lucrarile vor include reprofilarea drumului, refacerea fundatiei prin adaos de balast si piatra si asfaltarea propriu-zisa. Vor fi refacute si patru poduri deteriorate, drumurile laterale, santurile de colectare a apelor pluviale si statiile de autobuz de pe traseu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.