Politică

Trasculescu si l-ar fi dorit in locul sau pe Vraciu

Iulia Crețu
17 aug 2009 1221 vizualizări
Partenerii politici Alin Trasculescu si Marian Oprisan sint impotenti la pozitia consumarii protocolului dintre PD-L si PSD in Vrancea u deputatul Trasculescu remarca guvernarea solitara a PSD in judet

Presedintele interimar al PD-L Vrancea, deputatul Alin Trasculescu, a declarat ca ar fi preferat ca la conducerea partidului sa fi ramas fostul senator Jan Vraciu, iar scorul partidului in teritoriu sa fi fost altul. "Daca nu pierdeam un tempo la alegerile din 2008, alta era situatia partidului. Mi-as fi dorit sa fie Jan Vraciu presedinte pentru ca noi sa fi avut 47 de primarii, sa fi putut face guvernare locala. Eu nu am tintit presedintia partidului", a comentat Alin Trasculescu pozitia actuala a partidului sau, de vioara a doua in orchestra politica dirijata de Marian Oprisan. In Vrancea, potrivit acestuia, "PSD este la guvernare", desi cele doua formatiuni defileaza cu un presupus protocol care, potrivit aceluiasi Alin Trasculescu, "nu s-a consumat". Presedintele portocaliilor adauga faptul ca, saptamina de saptamina, ocupa un punct pe ordinea de zi a discutiilor din cadrul Coalitiei cu problemele de la Vrancea, reclamind piedici din partea organizatiei PSD. Deputatul afirma ca si baronul Marian Oprisan s-ar plinge la mai marii social democrati ca PD-L Vrancea nu este de acord sa desemneze, alaturi de PSD, viceprimarii la Focsani. Evaziv, Alin Trasculescu a dat de inteles ca ar fi cerut in mai multe rinduri conducerii democrat-liberale de la nivel national sa rupa protocolul invocind nepotrivire de caracter"¦ politic. Desi mereu reclama incompatibilitatea fundamentala cu gruparea lui Marian Oprisan, cuvintul lui Alin Trasculescu nu pare sa cintareasca prea mult in fata greilor PD-L la nivel central. La vizita din vara de la Focsani a secretarului de stat Razvan Murgeanu, acesta l-a "povatuit" pe Trasculescu ca un eventual divort de baronul Oprisan ar putea avea consecinte pentru tinarul presedinte de partid. "Am auzit ca domnul Oprisan se plinge ca noi (PD-L n.r.) avem mai degraba orientari de dreapta", a explicat Trasculescu nemultumirea sefului Consiliului Judetean Vrancea. In plus, seful interimar al democratilor s-a aratat circumspect vis-à-vis de insinuarile lui Marian Vanghelie despre propriul sau coleg de partid, senatorul de Vrancea Miron Mitrea, pe care l-a catalogat drept "omul lui Basescu". "Daca Mitrea era apropiat al lui Basescu nu se comporta cum s-a comportat la alegerile din 2008", subliniaza Trasculescu, fost sef la RAR, care a fost o tinta predilecta a fostului ministru de la Transporturi. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 19 minute, 32 secunde
BINE CA RECUNOSTI CA VRACIU ESTE SI VA FI MAI BUN DECIT TINE SI SLEATCA TA DE PARVENITI
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.