Politică

Trasculescu vrea doi viceprimari PD-L la Focsani

Mihaela Beșleagă
11 aug 2009 890 vizualizări
Si primarul Decebal Bacinschi vrea doi viceprimari de la PSD

Liderul PD-L de la Vrancea, Alin Trasculescu, este in asentimentul colegei de partid Sorina Placinta, care a declarat in urma cu doua zile ca si-ar dori la Focsani un viceprimar PD-L si unul PNL, daca ar fi sa judece matematic, dupa rezultatul votului de la alegerile locale. "Sint in consens cu doamna Placinta, si eu imi doresc un viceprimar PD-L si unul PNL, dar sa vedem si cum facem lucrul asta. Chiar am si demarat in Consiliul Local alegerea unui viceprimar de la PD-L si unul de la PNL. Si eu mi-as fi dorit un parteneriat cu PNL, dar am si responsabilitatea ca presedinte al partidului. Daca e sa-mi spun parerea, vreau doi viceprimari PD-L la Focsani", a conchis deputatul Alin Trasculescu. Si primarul Decebal Bacinschi spune ca i-ar face mare placere sa lucreze cu doi viceprimari de la PSD, asa cum s-a intimplat si in ultimii ani, insa crede ca situatia de la municipiu este una a orgoliilor, care va fi rezolvata doar in urma negocierii intre cele doua partide din coalitie. "Adevarul este ca ar trebui sa vina cineva sa ma ajute, pentru ca este greu sa lucrezi singur. E greu sa faci trei rinduri de mape, de corespondente, sa faci trei rinduri de audiente. Daca ei (PSD si PD-L "" n.r.) nu se inteleg, eu ce sa fac? Vom vedea...", a comentat edilul municipiului, care va pleca peste citeva zile in concediu de odihna si va lasa primaria pe mina secretarului. Alegerea unor viceprimari pentru municipiul Focsani s-a dovedit a nu fi o misiune usoara pentru alesii locali, care au esuat de fiecare data in desemnarea celor doi secunzi pentru primarul Decebal Bacinschi. In ultima vreme colegii de coalitie PD-L si PSD au cochetat pentru alegerea viceprimarilor, dupa ce in urma cu mai bine de un an consilierii PSD au contestat in instanta alegerea lui Alin Trasculescu (PD-L) si a lui Romeo Paul Postelnicu (PNL) viceprimari, pe motiv de culoare a cariocilor cu care s-a votat. De atunci, a tot trenat alegerea locotenentilor edilului social-democrat si se pare ca nimeni nu are vointa sa duca la capat aceasta alegere. Senatorul Sorina Placinta a spus ca situatia viceprimarilor ar putea costa scump ambele partide colege de coalitie, intrucit alegatorii ar putea da un vot de blam chiar in toamna. "Alegatorii vor crede ca nu vrem sa ne implicam", a declarat ministrul de la Tineret si Sport. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.