Politică

O treime din organizatiile PD-L vor fi curatate

Mihaela Beșleagă
8 aug 2009 948 vizualizări
In sedinta BPJ de ieri portocaliii vrinceni au stabilit staff-ul de campanie pentru alegerile prezidentiale u Alin Trasculescu spune ca problema directorilor doi pe-un loc va fi luata in discutie saptamina viitoare, la o intilnire cu partenerii de coalitie de la PSD

Biroul Permanent Judetean al PD-L Vrancea a decis ieri seara ca 25 de organizatii care au avut rezultatele proaste la ultimele trei scrutinuri sa intre in reorganizare. Practic, o treime din cele 73 de organizatii judetene vor fi restructurate, pentru a da un suflu nou partidului. Acesta a fost cel mai important subiect discutat in cadrul sedintei BPJ de ieri, avindu-se in vedere pregatirea pentru alegerile prezindentiale din toamna. "S-a pus in discutie activitatea in unele organizatii, s-au discutat rapoartele comisiilor care au analizat rezultatele obtinute nu numai la europarlamentare, ci de la ultimele trei alegeri si s-a luat decizia prin vot ca 24-25 de organizatii sa intre intr-un proces de reorganizare in perioada urmatoare", ne-a declarat Alin Trasculescu, liderul judetean al PD-L. Cele mai modeste scoruri la alegeri au obtinut filialele PD-L in special in fiefurile PSD, dar si in cele PNL. De asemenea, ieri s-a stabilit si staff-ul de campanie cu care PD-L va defila la alegerile prezidentiale din toamna pentru, cel mai probabil, actualul presedinte Traian Basescu. Cele opt persoane desemnate sa se preocupe de campania electorala la Vrancea sint: parlamentarii Alin Trasculescu, Sorina Placinta, Razvan Mustea, secretarul de stat Maria Pircalabescu, consilierii Danut Popoiu, Mugurel Malureanu si Nicu Tanase si Romica Sandu. Cit despre intilnirile cu partenerii de coalitie de la nivel judetean, Alin Trasculescu a marturisit ca saptamina viitoare va avea loc o noua intilnire, necesara pentru a se discuta si "problemele aparute cu unii directori de deconcentrate". Este vorba in special de situatia sefilor "portocalii" de institutii "doi pe-un loc", cum este cazul la Inspectoratul Scolar, unde liberalul Iordache Bostan a revenit in functia preluata prin numire politica de Danut Popoiu, Directia pentru Cultura, unde convietuiesc vechiul sef liberal Puiu Usturoi si noul director coordonator Florin Micu, dar si Agentia de Plati si Interventii in Agricultura, unde Octavian Vieru si-a recistigat functia in justitie in detrimentul noului director Vasile Carnariu, de la PSD. "De intilnit fizic nu ne-am intilnit, sa spun, in ultimele doua saptamini, dar nu cuantific eficienta parteneriatului in numarul de intilniri, atit timp cit nu au fost semnalate cazuri in care directorii nu isi fac datoria", este de parere Trasculescu. In realitate, cei doi parteneri de guvernare nu au avut o agenda coerenta de intilniri, iar o intrevedere de facto la judet nu a avut loc de la punerea pe picioare a coalitiei dintre PSD si PD-L. Deficienta de comunicare s-a prelungit si in plan public, cele doua partide nemaiorganizind o conferinta de presa de luni de zile. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 18 ore, 39 minute, 22 secunde
Banuim, ca unitatile care beneficiaza de cate o armata de directori nu i-a platit fara a se justifica prezenta a cate doi directori pe un loc. . . !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.