Politică

Un veterinar si un consilier, mandatati sa creasca PD-L la Panciu

Iulia Crețu
7 aug 2009 1029 vizualizări
Conducerea Partidului Democrat-Liberal va analiza in urmatoarea sedinta a Biroului Politic Judetean scorul de la europarlamentare, ocazie cu care se vor impune si unele masuri de reorganizare

Anuntul initial al lui Alin Trasculescu, acela de a reorganiza sau dizolva organizatiile cu sub 15% din voturi, ramine in picioare. O analiza separata vor suporta insa localitatile urbane, dupa cum ne-a spus Trasculescu. Printre acestea, si cea de la Panciu intra in colimator. Aici, pe 7 iunie, portocalii au reusit un anemic 17%, la care se adauga insa si mobilizarea exemplara pentru EBa de 7,7%. "Voi purta discutii cu cei de la Panciu. Nu sint adeptul taierilor de capete. Vom incerca sa gasim solutii impreuna, vreau sa ii ascult si pe ei. Acolo a fost un fief al democratilor si sper sa ne revenim. Am o serie de comune unde se impune schimbarea, insa la orase situatia o iau separat. Pentru Panciu am desemnat o echipa de responsabili. Este vorba despre Mariana Amaricai (medic veterinar si director adjunct la DSVSA, originara din Panciu, n.r.) si, din partea consilierilor judeteni, dl Valerica Panciu", ne-a spus Alin Trasculescu. De precizat ca Valerica Panciu pare sa revina in gratiile noii conduceri a partidului dupa ce a obtinut statutul de invitat la sedintele Biroului Permanent Judetean. Acesta a fost demis de la sefia organizatiei din Panciu dupa ce partidul a fost preluat de Alin Trasculescu. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.