Politică

PD-L propune comisia afisul electoral la Primaria Focsani

Iulia Crețu
30 iul 2009 927 vizualizări
Consilierii locali vor sa afle pina la sedinta din august citi bani a incasat municipalitatea din contractele de publicitate electorala

Mania comisiilor de ancheta s-a mutat de la Parlamentul Romaniei, mai intii la Consiliul Judetean Vrancea si, mai nou, in curtea Primariei Focsani. Dupa ce liberalii din legislativul judetului vor sa afle cit s-a cheltuit pentru parangheliile de Zilele municipiului, consilierii PD-L de la Consiliul Local Focsani vor sa stie citi bani a adunat primarul Decebal Bacinschi din publicitatea stradala si modul in care au primit avize partidele pentru afisele electorale. "Solicitam ca primarul sa ne puna la dispozitie o situatie a sensurilor giratorii, a spatiilor verzi in care s-au amplasat panouri publicitare, certificatele de urbanism pentru reclamele amplasate pe spatiile verzi, autorizatiile de constructie si durata contractelor, dar si sumele incasate intre anii 2007 - 2009 de pe urma contractelor de publicitate. De asemenea, pentru sedinta din luna august propunem infiintarea unei comisii de verificare a modalitatilor de realizare a publicitatii stradale", a declarat Nicu Tanase, consilier democrat-liberal. Acesta a anuntat de altfel, inainte de inceperea sedintei, retragerea proiectului de hotarire care presupune interzicerea amplasarii reclamelor in sensurile giratorii, pe spatiile verzi, fara sa ofere o motivatie. Colegii de coalitie, prin vocea social democratului Bogdan Matisan, au cerut ironic sa fie interzise si afisele electorale de pe copaci si de pe crengi, "care fac parte tot din spatiul verde", aluzie la fisiile legate de PNL si PD-L in campanile electorale precedente. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.