Politică

Criza economica taie cheful de vorbit la telefon al consilierilor

Iulia Crețu
29 iul 2009 850 vizualizări
Liberalul Gheorghe Stan din Consiliul Local Focsani a propus la sedinta de ieri dupa-amiaza ca cei 21 de alesi municipali sa renunte la minutele pe bani publici, sustinute de un abonament de serviciu la telefonie mobila.

Consilierul a invocat criza economica pe care o traversam si faptul ca bugetul local este vitregit de fonduri. Stan a punctat ca banii de facturi pe o anumita perioada ar putea fi utilizati in alte proiecte ale municipalitatii focsanene. "Propun sa renuntam la telefoanele mobile, sa ne descurcam cum putem, iar cu acesti bani sa gasim ceva la buget de realizat", a declarat Gheorghe Stan. Primarul Decebal Bacinschi a raspuns ca pina la sedinta urmatoare se va analiza situatia contractului cu firma de telefonie mobila si se va lua o decizie. Cei 21 de alesi beneficiaza de numere de serviciu, pe care toti ar trebui sa le utilizeze pentru rezolvarea problemelor comunitatii. Unii consilieri tin insa aceste telefoane inchise. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 18 ore, 57 minute, 23 secunde
Bravo mai mucosule tea taiat diareea de banii statului, pai tie iti convine la cat ai furat impreuna cu un individ caresi spube Weber, la ce ai tu acum din furaciune este si normal cati convine sa nu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.