Politică

PD-L dizolva toate filialele comunale codase

Silvia Vrînceanu Nichita
25 iul 2009 1313 vizualizări
Biroul Permanent Judetean al PD-L a decis in sedinta de aseara sa dizolve toate organizatiile locale care au avut rezultate mediocre la ultimele alegeri, in special cele care au obtinut procente sub pragul de 15 %.

Totodata, proaspatul ministru Sorina Placinta va deveni prim-vicepresedinte al organizatiei PD-L Vrancea, potrivit propunerilor facute aseara, la care a participat si membrul cabinetului Emil Boc, pentru prima data in aceasta calitate. In cadrul sedintei s-a decis reorganizarea filialelor astfel incit sa fie obtinute rezultate cit mai bune la alegerile prezidentiale din toamna. Potrivit celor declarate de presedintele Alin Trasculescu, pentru urmatoarele alegeri au fost desemnati responsabili de colegii care vor trebui sa vina cu propuneri pentru reorganizare si eficientizare pina la urmatoarea sedinta. "Vor fi un numar de localitati unde organizatiile se vor dizolva si astept propuneri din partea responsabililor de colegii, care vor face parte si din staff-ul de campanie. Le dau libertatea sa reorganizeze pentru ca vor raspunde de rezultate in colegiul lor", ne-a declarat Alin Trasculescu. Responsabili de colegii au fost desemnati in primul rind parlamentarii in functii si fostii candidati. Cit priveste promovarea Sorinei Placinta, Alin Trasculescu a declarat ca aceasta ar putea fi avansata in functia de prim-vicepresedinte. "Organizatia noastra a dat un ministru, iar responsabilitatea noastra a crescut. Aceasta realizare este si un factor de presiune pentru ca altfel ne vor fi cintarite rezultatele in fata Biroului Permanent National", a comentat deputatul Alin Trasculescu. (S. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 14 ore, 25 minute, 53 secunde
Mai bine v-ati desfiinta la nivel de tara, ca prosti aroganti ca PDL-istii, nu au mai existat vreodat. Abia asteptam sa "va duceti" la primele alegeri...adica...sa va duceti acasa, leprelor!!!
, acum 739370 zile, 14 ore, 25 minute, 53 secunde
Pacat ca-i imbracat in portocaliu individul asta din poza, ca-i dragut! Pacat de tine ca esti simpatic, individule, alt partid nu ti-ai gasit?!!
, acum 739370 zile, 14 ore, 25 minute, 53 secunde
SPER CIT DE CURIND SA FIE ,,PRESEDINTA FILIALEI VRANCEA,,
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.