Politică

Nini trebuie sa-l ude pe Crin cu 10-30.000 euro

Iulia Crețu
24 iul 2009 830 vizualizări
Apropiatele alegeri pentru un Escu la Cotroceni lasa fara bani partidele politice. Sedinta Biroului Permanent Central al PNL din aceasta saptamina a lansat o propunere pentru membrii din conducerea partidului, parlamentari si presedinti de filiale

Aceea de a cotiza pentru campanie cu sume cuprinse intre 10.000 si 30.000 de euro. Se pare ca propunerea a venit de la vicepresedintele Daniel Chitoiu, fost sef al ANAF si un obisnuit al banului. Practic, seful galbenilor de la Vrancea, interimarul Nini Sapunaru trebuie sa vina cu contracte de sponsorizare de aproape 25.000 de euro. Propunerea lui Chitoiu nu a gasit intelegere la toti liberalii, existind voci nemultumite de pragul de cotizatie. Atunci, fostul sef ANAF, deputat de Giurgiu, a propus ca "de la presedinti de filiale in jos, contributiile sa se indrepte spre organizatiile locale, iar de la membrii BPC in sus-vicepresedinti, parlamentari, sa se stabileasca contributii care sa fie negociate cu fiecare in parte in viitoarele sedinte ale BPC". Opozitia e haina grea pentru liberali care se pling ca sponsorii nu mai arunca cu banii ca in vremea cind erau la guvernare. "Nu mai sintem la guvernare si sponsorii nu se mai inghesuie. Dar trebuie sa ne mobilizam sa obtinem sponsorizari pentru campania lui Crin", au declarat surse din cadrul Partidului National Liberal. Dupa cum se stie, presedintele PNL Vrancea, deputatul Nini Sapunaru, a declarat ca se va implica in campania electorala a liderului PNL, acesta fiind si motivul pentru care a anuntat ca se retrage de la sefia organizatiei vrincene. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.