Politică

40 de proiecte menite sa plictiseasca alesii pentru 2 viceprimari

Iulia Crețu
23 iul 2009 812 vizualizări
Liberalii si democratii lucreaza impreuna la inlaturarea electorala a social democratilor din petalele de crizanteme ale lui Filipache Sirbu de la giratorii u pe ordinea de zi a sedintei de marti figureaza un nou schimb de terenuri intre municipalitate si consilierul Gheorghe Stan

Proiectul de hotarire privind alegerea a doi locotenenti pentru edilul PSD Decebal Bacinschi figureaza la punctul 40 din cele 43 de la mapa lunii iulie a Consiliului Local. Pe ordinea de zi a intilnirii fierbinti de marti, de la ora 16.00, mai figureaza o rectificare bugetara, acordarea Diplomei de longevitate si a unui premiu de 500 lei pentru batrinii de peste 90 de ani ai orasului, dar si rasplatirea cuplurilor de aur, care au implinit 50 de ani de casatorie neintrerupta. In atentia alesilor intra si aprobarea listei cu persoanele care vor primi ANL-uri, dar si aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru reparatii capitale la Liceul Pedagogic. Consilierii vor dezbate si subiectul inchiderii lucrarilor de executie la Cimitirul Sud si vor intoarce pe toate partile oportunitatea unui schimb de terenuri intre municipalitate si consilierul local liberal Gheorghe Stan, cel care a mai realizat o astfel de tranzactie in mandatul trecut, intregindu-si proprietatea linga sediul CUP SA si acordind un teren linga cimitir. Alesii PD-L si PNL vor sa-l scoata oficial pe Oprisan din rondurile cu flori, prin initierea unui proiect privind interzicerea amplasarii de panouri electorale pe spatiul verde si in sensurile giratorii ale municipiului. In plina vara caniculara, alesii incearca sa racoreasca si subiectul functionarii teraselor sezoniere amplasate pe domeniul public/privat al Focsanilor. Dupa ce se aleg sau nu viceprimarii, consilierii sint informati asupra activitatii de solutionare a petitiilor inregistrate la "Telefonul Cetateanului", dar si asupra activitatii asistentilor personali ai bolnavilor cu handicap pentru semestru I, impreuna cu activitatea derulata de Serviciul Local de Asistenta Sociala Focsani, in aceeasi perioada. Spre deosebire de Consiliul Judetean, la Consiliul Local Focsani nu va lipsi rubrica "Diverse". (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.