Politică

Hrebenciuc reactioneaza: Mitrea face jocurile lui Basescu

Iulia Crețu
11 iul 2009 1163 vizualizări
Razboiul declaratiilor intre senatorul PSD de Vrancea Miron Mitrea si colegul sau Viorel Hrebenciuc se muta de pe blogul lui Mitrea la ¦ Cotroceni.

Acuzatiile privind controlarea unui grup de interese de catre Hrebenciuc aduc un raspuns din partea politicianului de la Bacau. Viorel Hrebenciuc sustine ca senatorul PSD de Vrancea ar face jocurile lui Traian Basescu, iar "valurile" iscate pe blogosfera nu sint menite decit sa creeze tensiuni in PSD. Intr-o emisiune la Antena 3, Viorel Hrebenciuc a declarat ca senatorul de Vrancea a devenit "omul presedintelui" de frica dosarelor pe care le are si Viorel Hrebenciuc ii catalogheaza acuzatiile cum ca Radu Mazare si Marian Oprisan ar fi urmatorii zgindariti de justitie a fi niste "prostii". "Din aceasta vara a devenit un apropiat al sefului statului si acum este setat pe automat sa atace. Mitrea face jocurile lui Basescu si trebuie sa creeze tensiuni in PSD. Nu am preocuparea de a-l exclude pe Mitrea, dar el se autoexclude printr-o asemenea atitudine. Mitrea nu se poate uita in ochii mei. El face acum niste jocuri. Face jocurile cuiva. Ale Cotroceniului", a raspuns acuzatiilor de pe blogul lui Mitrea Viorel Hrebenciuc, cel desemnat sa se ocupe de campania pentru prezidentiale a lui Mircea Geoana. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 2 ore, 21 minute, 8 secunde
Oprisan, nu face aceleasi jocuri, nea Viorele ?
, acum 739399 zile, 2 ore, 21 minute, 8 secunde
Incepem sa nu mai avem nici un fel de indoieli ca lovilutia din '89 a fost o minune. Cum sa-ti explici ca fara nici un hot in republica te-ai trezit ca nu mai ai nici izmene pe tine, iar guzganul este citeste integral
, acum 739399 zile, 2 ore, 21 minute, 8 secunde
Pe Oprisan il tine in brate PDL la ordinul direct al lui Basescu.In 2007 Oprea a primit ordin de la Blaga sa-l salveze pe Oprisan.Ce sa mai vorbim PDL-PSD "EI CU EI".
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.