Politică

Dupa sase luni, Sorina Placinta prezinta darea de seama

Daniel Garleanu
2 iul 2009 1235 vizualizări
In acest interval, senatorul de Vrancea a reprezentat Romania in patru tari

Dupa sase luni de mandat, senatorul PD-L Sorina Placinta isi prezinta bilantul activitatii ca reprezentant al vrincenilor in Parlament. Intilnirile pe care le-a avut cu cetatenii din colegiul I "" Focsani, Dumitesti, Sihlea, Mera, Tataranu si Dumbraveni, au alternat cu iesiri in afara tarii. Copenhaga (Danemarca) a fost vizitata pe 12 februarie, loc in care Sorina Placinta a discutat cu specialistii despre modul in care se poate realiza mai ieftin si eficient trecerea CET-ului Focsani pe biomasa. De asemenea, in Austria senatoarea a participat la discutii despre ferme biologice, in calitatea sa de vicepresedinte a Comisiei pentru Agricultura, Silvicultura si Dezvoltare Rurala din Senat. Sectorul producerii si comercializarii vinurilor, dar si cel al confectiilor, a reprezentat o preocupare sporita pentru politician, care este si administratorul grupului Sorste, astfel ca din 19 martie si pina in 8 aprilie, Sorina Placinta a desfasurat mai multe activitati care au vizat sprijinirea acestor doua domenii. Nici Belgia nu a fost ocolita, astfel ca in data de 15 aprilie, senatoarea a fost prezenta la Bruxelles pentru a sustine demersul colegului sau, fostul eurodeputat PD-L Alexandru Nazare, in ceea ce priveste situatia din Republica Moldova. In Cehia, Sorina Placinta a fost prezenta cu scopul de a cunoaste mai bine situatia economica si financiara precum si perspectiva ceha asupra redresarii economice. In total, 19 activitati desfasurate la sfirsitul sesiunii parlamentare. în afara de aceste evenimente, Sorina Placinta a sustinut si 12 declaratii politice in Plenul Senatului pe diferite teme, dar a avut si citeva initiative legislative. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.