Politică

Trasculescu: Solicit primarului Vasile Dantis sa-si ceara scuze

Iulia Crețu
27 iun 2009 1505 vizualizări
Alin Trasculescu reactioneaza fata de acuzatiile primarului PSD Vasile Dantis din Urechesti la adresa colegei sale de Parlament, senatorul Sorina Placinta.

Presedintele PD-L Vrancea se declara deloc surprins de faptul ca un edil social democrat "este in totala eroare fata de modul de elaborare si implementare al unei politici publice sau al unei investitii de interes comunitar". Trasculescu ataca si spune ca PSD-ul denigreaza intr-un mod primitiv si mincinos activitatea unui senator. "Solicit primarului PSD Vasile Dantis sa isi ceara scuze nu numai dnei senator Sorina Placinta, ci si locuitorilor comunei Urechesti, carora le subestimeaza in mod evident atit inteligenta cit si capacitatea de discernamint. Atrag atentia reprezentatilor PSD ca statutul de deputat sau senator confera celui care il detine nu numai dreptul, dar si obligatia de a mentine legatura cu cetatenii pe care ii reprezinta. In acest sens, mediatizarea actiunilor din Parlament si informarea cu privire la proiectele viitoare reprezinta o obligatie a oricarui parlamentar", se arata intr-un comunicat de presa semnat de Alin Trasculescu, presedintele PD-L Vrancea. (I. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 15 ore, 53 minute, 28 secunde
Intentia comunicatului e buna dar in buna traditie romaneasca cand ceri ceva trebuie sa si oferi ceva, ceva de genul "fa asta ca daca nu ...." . Daca n-ai ce pune dupa "daca nu" mai bine renunti si citeste integral
, acum 739398 zile, 15 ore, 53 minute, 28 secunde
sa va spun una auzita ieri pe strada la adresa unui politician,nu nominalizez cine dar pot spune ca e mare amator de dat in barci:cind porcul sa suit in copac a uitat ca a mincat din tarina.
, acum 739398 zile, 15 ore, 53 minute, 28 secunde
D-l Trasculescu are asteptari prea mari de la un fost securist care nu stie sa salute un cetatean de rand. Sa isi ceara scuze, nici atat. In preziua aparitiei articolului in care d-l Dantis troneaza citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.