Politică

Deputatul Cristian Dumitrescu o ancheteaza pe Monica Iacob Ridzi

Iulia Crețu
24 iun 2009 1114 vizualizări
Liberalii il acuza pe ministrul Tineretului si Sportului de delapidare si abuz in serviciu in privinta fondurilor pentru organizarea manifestarilor de Ziua Tineretului

Deputatul PSD de Vrancea Cristian Dumitrescu va face parte din comisia de 15 parlamentari care va ancheta sumele cheltuite de Ministerul Tineretului si Sportului, prin semnatura ministrului democrat-liberal Monica Iacob Ridzi. Suspiciunile planeaza asupra cheltuielilor pentru organizarea Zilei Tineretului. Ieri, desi initial au fost de acord cu infiintarea comisiei, cei de la PD-L s-au razgindit, criticind lipsa de justete a acestei masuri asemanatoare cu o ancheta a DNA in cazul lui Ridzi. Din Comisia de ancheta vor face parte deputatii PSD Cristian Dumitrescu, Anghel Stanciu, Doina Burcau, Dan Ioan Florea si Nicolae Banicioiu. Democrat-liberalii sint reprezentati de Gelu Visan, Dan Radu Zatreanu, Cristian Petrescu, Marius-Sorin Göndör si Sever Voinescu. Liberalii i-au desemnat pe Alina Gorghiu, Gratiela Gavrilescu si Bogdan Olteanu, UDMR va fi reprezentat de Lakatos Peter, iar grupul minoritatilor l-a desemnat pe deputatul Ibram Iusein. Comisia de ancheta are rolul de a verifica respectarea procedurilor legale privind organizarea si finantarea evenimentului organizat de Ziua Tineretului, dar si modul in care ministerul condus de Monica Iacob Ridzi a ales si a platit firmele care au organizat manifestarile. Ministrul Tineretului a precizat ca isi doreste finalizarea anchetei foarte repede, pentru a-si demonstra nevinovatia. Ridzi a completat ca, dupa raspunsul de la DNA, ii va actiona in instanta pentru "denunt calomnios" pe cei care au pornit situatia. Ministrul democrat-liberal a fost acuzat de PNL de delapidare si abuz in serviciu in legatura cu fondurile cheltuite pentru Ziua Tineretului. Plingerea a ajuns, prin declinarea competentei, la DNA. (Iulia CRETU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.