Politică

Raluca Dan, la instruire cu ministrul Dan Nica

Mihaela Beșleagă
17 iun 2009 1159 vizualizări
Prefectul Raluca Dan a participat ieri la o sedinta de lucru si la o instruire, care au avut loc la Bucuresti, la sediul Ministerului Administratiei si Internelor, alaturi de toti prefectii din tara, conform unei convocari a viceprim-ministrului Dan Nica, ministrul Administratiei si Internelor.

"Am cerut prefectilor, in primul rind, sa porneasca un control la nivelul tuturor institutiilor statului din judete pentru ca numarul de reclamatii pe care eu il am din partea oamenilor care sint nemultumiti de modul in care sint tratati la diverse institutii este inacceptabil", a subliniat viceprim-ministrul Dan Nica. în cadrul intilnirii cu reprezentantii Guvernului in teritoriu, ministrul a abordat o serie de teme printre care pregatirea institutiilor statului in situatii de urgenta, cum sint canicula si seceta, masurile intreprinse pentru combaterea efectelor pandemiei, fondurile europene si programele de investitii, masurile pentru asigurarea ordinii publice in perioada estivala, dar si importanta dialogului social, in contextul unei perioade de criza economica si financiara. "Miine (ieri, n.r.) voi participa si la o instruire la sediul MAI, privind activitatea Prefectului", ne-a declarat in urma cu doua zile Raluca Dan. La finalul intilnirii cu conducerea MAI, prefectii au vizitat Centrul National de Perfectionare a Pregatirii pentru Managementul Situatiilor de Urgenta Ciolpani. (Mihaela BESLEAGA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.