Politică

PSD sare in apararea lui Oprisan

Ziarul de Vrancea
12 iun 2009 1049 vizualizări
PSD Vrancea a reactionat ieri dupa ce Ziarul de Vrancea a publicat o analiza in care se lua in discutie trenarea procesului in care este judecat Marian Oprisan si o parte dintre complicii sai din Dosarul Coruptie .

Desi articolul de ieri nu are nici o legatura cu functia pe care Marian Oprisan o detine in PSD Vrancea, ci cu cea de presedinte al Consiliului Judetean, acesta da un drept la replica in calitate de politician pe care il semneaza "Biroul de Presa al PSD". Cu toate ca din continut nu reiese ca ziarul nostru i-a pus "stampila" de vinovat presedintelui organizatiei sau ca "Marian Oprisan este deja condamnat", pesedistii ne-au trimis un drept la replica impanat cu acuzatii, in care fac analiza pe text si chiar folosesc un limbaj nepotrivit, in loc sa explice de ce baronul face tot posibilul sa amine aflarea adevarului in acest dosar. In materialul nostru se mentioneaza inca de la inceput ca nu s-a inaintat in aflarea adevarului sau a stabilirii existentei unui prejudiciu. Mai mult decit atit, "Biroul de Presa al PSD Vrancea" scapa din vedere tocmai faptul ca mult trimbitata constatare a nulitatii urmarii penale, ceea ce l-ar pune automat pe Oprisan la adapost de orice acuzatie, este tocmai obiectul cauzei care se judeca la Tribunalul Cluj. (E. P.)

Cititi aici materialul publicat in numarul nostru de ieri


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.