Politică

Oficiali PSD au adus oameni la vot cu microbuzul

Iulia Crețu
8 iun 2009 1440 vizualizări
(Video) Dragos Birladeanu si Geany Balan au incarcat autobuze cu votanti ai PSD pentru sectia de la Gara



PSD a fost surprins ieri in timp ce aducea oameni la vot, la sectia amenajata la Gara Focsani. Turismul electoral a avut doi agenti politici extrem de eficienti, pe vicepresedintele Consiliului Judetean, Dragos Birladeanu, ajutat constiincios de noul director al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, fostul consilier local Geany Balan. Cei doi au venit la orele 18.40 cu un microbuz al SC Constantino Com SRL, burdusit cu oameni care trebuiau sa voteze. Cei doi au fost observati in timp ce faceau instructajul persoanelor respective, membrii PSD dind indicatii despre chenarul unde trebuie pusa stampila. In nici un caz, oamenii adusi cu microbuzul PSD, cu numarul B-81-NHI, nu se grabeau sa prinda trenul, acestia neavind bagaje si mergind la sectie numai cu buletinele. Dupa ce Birladeanu si Balan i-au adus la vot, tot ei i-au dus pe electori la casele lor. Dupa "excursia" electorala de la Gara Focsani, agentii de turism electoral ai PSD au fost vazuti in jurul Scolii "Stefan cel Mare", tot cu autocarul plin de votanti. PD-L Vrancea detine o filmare cu cei doi, aceasta putind fi accesata aici: http://www.youtube.com/watch?vahFCDeSVeLsc. (I. CRETU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 1 ora, 17 minute, 16 secunde
din filmarea asta de unde reiese turismul electoral? mancati rahat cu instructajul privind cum sa voteze! unde e instructajul? pe poza din buletinul matii probabil!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.