Politică

PD-L si EBa trag voturi din tulpini diferite de electorat

Iulia Crețu
1 iun 2009 1073 vizualizări
Adriean Videanu, vicepresedintele PD-L si ministrul Economiei a declarat vineri la Focsani ca structura electoratului PD-L este diferita de cea a votantilor pentru Elena Basescu.

Videanu a spus ca EBa nu va lua nimic din procentele destinate Partidului Democrat-Liberal, invocind tinte si programe electorale distincte ale candidatilor portocalii fata de mezina presedintelui. De altfel, acest lucru s-a demonstrat dupa afirmatiile opuse vis-à-vis de legalizarea drogurilor. In timp ce Elena Basescu a declarat la Antena 2 ca ar putea fi de acord cu legalizarea marijuanei, chiar daca ulterior si-a schimbat opinia, la prezentarea candidatilor de vineri de la Focsani, Alexandru Nazare s-a declarat impotriva, blamind pentru usurinta cu care au fost de acord in privinta acestui subiect adversarii de la Partidul Social Democrat. "EBa isi va lua locul ei si nu va fura nimic de la PD-L. Structura electoratului EBa e diferita de electoratul PD-L", a subliniat Adriean Videanu. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739391 zile, 4 ore, 2 minute, 53 secunde
vom aprecia pe acel partid care va avea cm putine afise si nu va chelturi bani aiurea pe banere imense care ne agaseaza la tot pasul pe stalpi si blocuri ! acel partid care nu mai promite "LAPTELE SI citeste integral
, acum 739391 zile, 4 ore, 2 minute, 53 secunde
Sa intelegem ca suma voturilor PDL si cele pentru EBA nu vor reprezenta voturile pentru prezidentiabilul PDL ? Daca programul EBA si cel al PDL se bat cap in cap asa cum argumenteaza domnul Videanu citeste integral
, acum 739391 zile, 4 ore, 2 minute, 53 secunde
EBA!!!...??? Doamne , pedelistilor , imi vine sa plang de voi , cat de prosti sunteti! Asta e mascuta voastra , mai ? Mai bine-l alegeati pe Chili-Wilie!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.