Politică

PD-L are cu ce sa inlocuiasca eventualii incompatibili

Ziarul de Vrancea
29 mai 2009 1184 vizualizări
Astazi, candidatii la europarlamentare sint lansati si la Focsani

Alin Trasculescu, presedintele PD-L, a declarat ca desemnarea viceprimarului democrat ia ceva timp organizatiei sale. Deputatul a completat ca problema incompatibilitatii intre functia de consilier si cea de director in deconcentrate, pentru care majoritatea alesilor PD-L au fost desemnati, nu si-a gasit inca raspuns legal. "Viceprimarii nu s-ar fi putut alege. 6 din cei 7 consilieri ar putea fi incompatibili si, ma gindesc, il numesc pe unul dintre ei viceprimar si peste o luna nu mai e. Viceprimarii trebuie numiti, e situatie de urgenta in municipiu, dar vreau un consilier serios si dilema compatibilitatii trebuie lamurita", ne-a declarat Trasculescu care a adaugat ca, in cazul in care consilierii sai aleg functia din deconcentrate, are cu cine sa-i inlocuiasca in Consiliul Local Focsani. (I. C.)


  • Lansare portocalie pentru europene


  • In aceasta seara va avea loc la Focsani lansarea regionala a candidatilor PD-L in alegerile pentru Parlamentul European. La eveniment vor participa prim-vicepresedintele PDL Adriean Videanu, vicepresedintele Cezar Preda, insotiti de candidatii Traian Ungureanu, Cristian Preda si Constantin Dumitriu, alaturi de focsanenii Alexandru Nazare si Lucian Marius Negoita. Si-au anuntat prezenta la Focsani si parlamentari, alesi locali si lideri ai filialelor partidului din judetele regiunii de Sud-Est. Lansarea va avea loc, de la ora 18.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta". Actiunea PDL de la Focsani are loc simultan cu alte doua evenimente regionale similare. (E. P.)



    În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

    Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

    Comentarii: 0

    Adaugă comentariu
    Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
    Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
    1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
    2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
    3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
    4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
    Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
    Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
    Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.