Politică

Norica Nicolai a depasit viteza legala la Timboiesti

Iulia Crețu
22 mai 2009 1947 vizualizări
Candidatul PNL pentru Bruxelles a fost surprinsa de radar cu 62 km/h la intrare in judet

Norica Nicolai, capul de lista pentru candidaturile liberale la Parlamentul European, spune ca a fost reperata de Politia Vrancea in timp ce gonea pe E 85, in dreptul localitatii Timboiesti. Norica Nicolai era asteptata ieri, la orele 15.00, la sediul PNL Vrancea, din b-dul Independentei, din Focsani pentru o conferinta de presa. Cum viitorul europarlamentar a intirziat o ora, a tinut sa explice jurnalistilor motivul pentru care nu a ajuns la timp. "Politia Vrancea este foarte vigilenta. Am luat amenda in Timboiesti. Noi am redus viteza, dar ne-au prins la 62 km/h. Voi rezolva la Bucuresti", a precizat fostul senator PNL, care a completat ca la volanul masinii nu se afla ea, ci asistenta sa. Tinind cont de o remarca facuta de un deputat la Bruxelles, Alexandru Nazare, care a precizat ca la PE punctualitatea este foarte importanta, am putea spune ca Norica Nicolai va trebui ca din vara sa fie cu mult mai prevazatoare la timpii petrecuti in trafic. Fie ca este vorba de intlniri cu cetatenii romani, fie cu viitorii sai colegi de la Bruxelles. In alta ordine de idei, prima nominalizare a PNL pentru un fotoliu de europarlamentar a precizat ca in primul mandat intreg al Romaniei la PE va activa in comisia de control bugetar. Norica Nicolai a tinut sa spulbere visul PSD pentru un comisar la Agricultura, in ciuda faptului ca Romania are una dintre cele mai intinse suprafete agrare de pe continent. "Exclus sa avem un comisar la agricultura. Domeniile economice sint prioritare. Eu am fost anuntata ca voi activa in comisia de control bugetar. Trebuie sa gasim modalitati de eficientizare a alocarii fondurilor Uniunii Europene", a precizat Norica Nicolai. Aceasta a completat ca tinta sa si a colegilor din PNL este de a face lobby pentru a primi fonduri macar la nivelul actual. "Dorim egalitatea intre fermieri. In materie de subventii vrem egalizarea subventiilor, nu cum este acum: Franta sa aiba 200 de euro la hectar iar noi 107 euro cind contribuim cu 1,400 miliarde euro la buget. Trebuie sa comasam terenurile, sa punem la punct irigatiile si subventiile", a mai spus Norica Nicolai la Focsani. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 44 minute, 55 secunde
Decat sa spui verzi si uscate, mai bine spuneai sincer ca vrei voturi ca sa iei 7000euro/luna , ca "sa mananca si gura lu' matale ceva"ca doar nu ti-ai fluturat fustele de geaba ca sa-l aduci pe crin citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.