Politică

Fratele consilierului PD-L Cristinel Susu, viceprimar la Naruja

Iulia Crețu
18 mai 2009 1168 vizualizări
Acesta a fost incoronat viceprimar in locul colegului sau liberal, Dan Busuioc in spiritul mezaliantei PD-L-PSD

Schimbarile de aliante din judet au inceput. Parafarea protocolului dintre Marian Oprisan si Alin Trasculescu aduce modificari si in cadrul consiliilor comunale. Prima localitate pe lista pare a fi comuna Naruja, acolo unde, ieri, la sedinta de Consiliu Local, viceprimarul liberal Dan Busuioc a fost schimbat cu unicul ales al PD-L, Dan Susu. Acesta este invatator, se afla la primul mandat la CL Naruja si este fratele consilierului local municipal focsanean Cristinel Susu. Configuratia politica din CL Naruja arata astfel: PSD "" 5 consilieri, PNL "" 4 consilieri, PD-L "" 1 consilier si PNG "" 1 consilier. Liberalul matrasit sustine ca va contesta inlocuirea sa si nu da mai mult de trei luni acestei aliante. "Am fost inlocuit din motive politice, asa au si spus. Consider epurare politica gestul lor. Au motivat ca trebuie sa faca alianta in conformitate cu ce s-a hotarit la nivel judetean. Deja i-au averitizat pe viceprimarii nostri de la Birsesti si Vrincioaia ca vor fi schimbati. Eu voi contesta in instanta decizia de inlocuire", ne-a declarat Dan Busuioc, fostul viceprimar liberal de la Naruja. Asa se face ca Dan Susu este de ieri mina dreapta a primarului PSD Cristian Pantus. De cealalta parte, liderul PD-L, Alin Trasculescu, anunta schimbari la viceprimari pe banda rulanta. "PD-L se va numi partidul viceprimarilor, ca al primarilor nu-l putem numi daca avem numai noua", s-a umflat in pene Alin Trasculescu. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.