Politică

Ce cauta masina prefectului apolitic in fata la PSD?

Iulia Crețu
19 mai 2009 1671 vizualizări
Raluca Dan a precizat ca a participat la inaugurarea dispensarului de la Vrincioaia pentru ca a fost invitata, spre deosebire de Slobozia Bradului, unde gospodarul PNL a omis sa o anunte de eveniment

Range Rover-ul cu care circula prefectul Raluca Dan a fost reperat duminica, in ziua vizitei lui Mircea Geoana in Vrancea, in fata sediului PSD din b-dul Republicii din municipiu. Masina, VN 08 RRD, care nu figureaza pe declaratia de avere a reprezentantului Guvernului in teritoriu, este folosita destul de des de prefect, desi Raluca Dan spune ca foloseste un Mercedes, care este tot pe numele sotului, Adrian Dan, de profesie avocat. Masina prefectului apolitic era parcata fata in fata cu masina nou-nouta a presedintelui Consiliului Judetean si al PSD Vrancea, Marian Oprisan. Judecind dupa pozitionarea celor doua masini de zeci de mii de euro, am putea spune ca asa figureaza si caracterizarea de "apolitic", fata in fata cu PSD. Contactata telefonic pentru a-si exprima punctul de vedere, Raluca Dan a tinut sa precizeze ca nu vede interesul public in modul si mai ales in locul unde gaseste spatiul de parcare. Informata ca interesul public pentru un material de presa il dicteaza publicul cititor al "Ziarului de Vrancea", prefectul a insistat sa afle citi oameni au cerut explicatii despre faptul ca masina sa este stationata in fata PSD. De asemenea, actualului prefect i s-a casunat pe Dragos Mircea, predecesorul sau la Prefectura, despre care a afirmat ca nu s-a aflat atit in atentia presei cind facea vizite pe la sediul PNL. In plus, prefectul Dan a completat ca duminica nu a mers in campanie cu Mircea Geoana, liderul PSD, si ca a participat exclusiv la inaugurarea dispensarului de la Vrincioaia. Unde a fost invitata. In schimb, la inaugurarea scolii de la Slobozia Bradului, primarul ar fi omis sa trimita invitatie la Prefectura. Astfel se explica de ce Raluca Dan nu a fost prezenta la taierea panglicii alaturi de Crin Antonescu, dar a facut parte din oficialitatile PSD din staff-ul lui Mircea Geoana. Faptul ca actualul prefect este fost membru PSD nu ar avea deci nici o relevanta. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.