Politică

Pensionarii, motiv de rica intre Opozitie si Putere

Iulia Crețu
6 mai 2009 964 vizualizări
Nini Sapunaru cere colegilor sai de Parlament sa faca un exercitiu de memorie si sa-si aminteasca promisiunile de campanie catre virstnici.

Liberalul aminteste ca Guvernul Tariceanu a stabilit in noiembrie 2008 ca punctul de pensie sa fie 763,7 lei, de la 1 ianuarie acest an. "în decembrie 2008, actualul Guvern PSD "" PD-L a abrogat aceasta prevedere si a stabilit punctul de pensie la o valoare mult mai mica, de 696,5 lei, prin Ordonanta de Urgenta nr. 226/2008. Mai mult decit atit, Guvernul Boc a incalcat prevederea de 45% si prin Legea bugetului asigurarilor sociale pe anul 2009, stabilind pentru acest an ca punctul de pensie sa fie 43,2% in doua transe. în calitate de parlamentar am depus un amendament de corectare a acestei nedreptati, insa acesta a fost respins in cadrul comisiei care a avut loc in data de 28 aprilie", a declarat deputatul PNL de Vrancea. Acesta sustine ca la momentul intrarii in Plen va sustine din nou acest amendament, politicianul caracterizind interventia sa drept un act moral fata de pensionari. (I. C.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 6 ore, 40 minute, 23 secunde
Poate intervine domnul deputat pe linga colegul de partid numit director sau presedinte (nici nu mai conteaza titulatura!) la CAS Vrancea! Tot ca un act moral fata de pensionari! Sa il ajute cu vre-o citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.