Politică

Euro-liberalii si democratii, lansare de Ziua Europei

Iulia Crețu
5 mai 2009 989 vizualizări
PSD isi va lansa candidatii pe 14 mai

Principalele partide politice, dar si cei citiva candidati independenti intra in linie dreapta pentru alegerile europarlamentare de pe 7 iunie. Aproape 320 de persoane vor incerca pina luna viitoare sa ne convinga ca pot fi cei mai buni politicieni pe care Romania ii poate trimite la Parlamentul European. In timp ce liberalii si democrat-liberalii se vor lansa la apa pe 9 mai, de Ziua Europei, PNL la Brasov, iar PD-L la Bucuresti, PSD a anuntat ca-si va prezenta oficial garnitura pentru Europa pe 14 mai. Cu aceasta ocazie, liberalii, care spera la 8 locuri pentru viitorul mandat, il vor prezenta pentru Cotroceni si pe presedintele formatiunii, Crin Antonescu. In aceeasi zi, dar in capitala, portocalii spera sa rastoarne primele cifrele date de sondaje care plaseaza PSD pe primul loc in optiunea electoratului pentru europene. Alegatorii democrat-liberalilor sint pusi in fata unei alegeri, pentru unii destul de grea, aceea intre partid si independenta de la Bamboo, Elena Basescu, alias EBA. Pe buletinul de vot va figura si PRM, cu cele doua personaje efervescente ale scenei politice dimbovitene, Corneliu Vadim Tudor si George Becali. De asemenea, la Parlamentul European spera si UDMR. Pina acum, dintre partidele din Vrancea, numai liberalii si democratii si-au anuntat sprijinul pentru Ramona Manescu si Mogor Csibi, respectiv pentru Constantin Dimitriu si pentru focsaneanul Alexandru Nazare. PSD Vrancea nu a anuntat daca are vreun "preferat" din lista proprie. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 10 ore, 42 minute, 39 secunde
Europa are nevoie de tehnicieni, oameni care pot oferi solutii , nu de gargaragii, manelisti, comunisti, securisti, fufe, neveste si amante profesioniste. Lumea se confrunta cu probleme adevarate, nu citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.