Politică

Noul sef la OPC este Cristina Boldeanu

Ziarul de Vrancea
1 mai 2009 6444 vizualizări
Institutia se afla la al treilea sef in numai o luna

O femeie preia interimar sefia Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC), dupa ce fostul director interimar, Gheorghe Enache, a primit marti ordinul de demitere din functie din motive necunoscute. Cristina Boldeanu, care a detinut pina in prezent functia de purtator de cuvint, dar a facut parte si din cadrul Biroului de Relatii cu Publicul, este oficial comisar sef adjunct de marti, 28 aprilie, printr-un ordin emis de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC). "Ocup functia de comisar sef adjunct cu delegatie, cu drept de semnatura si reprezentare, interimar, printr-un ordin emis de ANPC pe 28 aprilie. Voi ocupa aceasta functie pina la organizarea concursului. Cu siguranta ma voi inscrie la concurs", ne-a declarat Cristina Boldeanu. In acest moment, la ANPC sint demarate procedurile pentru organizarea examenului, dar stabilite inainte de Ordonanta privind reorganizarea administratiilor locale. Pe 18 mai este programat concursul pentru ocuparea functiei de conducere la CJPC, noua denumire a mai cunoscutului Oficiu pentru Protectia Consumatorilor. Cristina Boldeanu este inspector la OPC de 13 ani, din noiembrie 1995, iar pina in prezent nu a detinut functii de conducere. In numai o luna, OPC a ramas fara doi sefi: Dumitru Dila si Gheorghe Enache. (Mihaela BESLEAGA)


23 de unitati turistice, gasite cu abateri


Aproape jumatate dintre agentii economici care au afaceri in domeniul turismului nu satisfac cerintele in domeneniul protectiei consumatorului, spun comisarii CJPC Vrancea. In urma unor controale efectuate de Protectia Consumatorilor la cei 55 operatori din judet ce presteaza servicii de acest gen, la 23 au fost constatate abateri. "S-a constatat la una din pensiunile din Lepsa nerespectarea conditiilor si criteriilor care au stat la baza clasificarii, astfel incit sa se asigure calitatea serviciilor de cazare a turistilor, respectiv camere nedotate corespunzator, mobilier cu deficiente sau chiar lipsa in unele camere, pereti murdari si crapati, mochete si covoare uzate "" operatorul economic inchizind activitatea pe perioada nedeterminata pina la renovarea intregii structuri de cazare turistica", arata inspectorii. Alte nereguli se refera la neinformarea consumatorilor cu privire la categoria mijloacelor de transport utilizate, categoriile de clasificare a unitatilor de cazare, neafisarea obiectului de activitate si codului unic de identificare. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 20 ore, 36 minute, 3 secunde
ORICE ESTE POSIBIL!? Deci se poate promova si altii nu numai hienele batrane; felicitari noii sefe din aceasta institutie si la mai mare.
, acum 739396 zile, 20 ore, 36 minute, 3 secunde
Va doresc mult succes! Va multumesc pentru sprijinul acordat atunci cand m-am adresat institutiei dumneavoastra.Toate cele bune, DOAMNA!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.