Politică

Mustea crede in partidul scolii

Doina Ganea
29 apr 2009 875 vizualizări
Deputatul PD-L Razvan Mustea-Serban si-a prezentat luni, în plenul Camerei Deputatilor, pozitia fata de motiunea de cenzura pe educatie depusa de PNL.

Mustea junior nu a vrut sa comenteze masurile de reforma pe care actualul ministru al Educatiei doreste sa le aplice, insa a analizat activitatea de patru ani a unui cabinet si eficienta programelor pe care Executivul PNL "s-a facut" ca le aplica in mandatul anterior. "Este adevarat ca doamna Ecaterina Andronescu poarta prima responsabilitatea aplicarii masurilor de reforma, dar in spiritul parteneriatului dintre cele doua partide incercam sa contribuim si noi, parlamentarii PDL, la eficientizarea domeniului. Acest «partid al scolii», asa cum denumim noi Comisia de învatamint, asteapta pe toti oamenii politici cu bratele deschise, in caz ca ar dori in mod real sa se puna in slujba unor valori adevarate ale invatamintului romanesc", a precizat Razvan Mustea, membru in Comisia pentru invatamint, stiinta, tineret si sport. Deputatul de Focsani si-a exprimat convingerea ca parlamentarii liberali vor intelege ca opozitia nu inseamna neaparat sicanarea partidelor de la putere, ci poate reprezenta o implicare proactiva in bunul mers al tarii. (D. GANEA)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.