Politică

Patrimoniul Focsaniului, 6,5 milioane de euro

Doina Ganea
21 apr 2009 1096 vizualizări
In aceasta suma intra si mobilierul stradal, dar si pavelele

In urma inventarierii de anul trecut a bunurilor din domeniul public si privat a rezultat ca valoarea patrimoniului Focsaniului se ridica la 273.617.065 de lei, adica aproximativ 6,5 milioane de euro. Conform uni raport realizat de primarul Decebal Bacinschi, cinci comisii de inventariere au luat la verificat anul trecut Focsaniul, incepind de la mobilier stradal, la pavele, terenuri si imobile si au remarcat ca valoarea totala a terenurilor concesionate din domeniul public este de 3,9 milioane de lei. Cladirile construite pe domeniul public au o valoare de inventar de 212,9 milioane de lei, din care cele aflate in administrarea directa a municipalitatii ajung la 50,3 milioane de lei, diferenta insemnind cladirile concesionate sau administrate de alte institutii. "Inventarul privind bunurile mobile si imobile care apartin domeniului public si privat al municpiului Focsani este constituit din terenuri, cladiri si echipamente tehnologice, aparate si instalatii de masurare, mijloace de transport, care, prin hotariri ale consiliului local si in conformitate cu prevederile legale, sint fie in administrare directa, fie concesionate, inchiriate, in folosinta gratuita sau date in administrarea unor institutii publice", mai arata edilul sef in raportul sau. Conform aceluiasi document, mijloacele de transport ale domeniului public au o valoare de aproape un milion de lei, din care cele concesionate, cum ar fi midibuzele firmei de transport public local, au o valoare de inventar de 834.481 de lei. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 2 minute, 56 secunde
Cam ieftin Focsaniul, daca se supara Bacinschi intr-o zi pe noi il vinde si-si ia o barcuta prin Miami sa-si petreaca in liniste batranetile. Inca-un Euro in plus si-o achizitioneaza si pe toparlanca citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.