Politică

PC Vrancea, cu numai 15 consilieri comunali, sta bine

Iulia Crețu
13 apr 2009 878 vizualizări
In ciuda faptului ca la alegerile locale nu a obtinut un rezultat demn, PC Vrancea ar scapa de reorganizarea dictata de la centru.

Seful conservatorilor locali, Vasile Gheorghe, sustine ca partidul condus de el ar fi printre filialele care "stau bine". La alegerile locale din vara anului trecut, conservatorii si-au strecurat numai 15 consilieri comunali. "La nivel national, din 42 de filiale, 30 stau bine, printre care si Vrancea. Restul va intra in reorganizare. Eugen Durbaca, de la Galati, face aceasta evaluare a filialelor judetene", a spus liderul PC Vrancea. Partidul, unul invizibil la nivel judetean, aici unde alianta politica cu PSD nu se consuma, se lauda ca are acoperire in toate orasele judetului. Vasile Gheorghe recunoaste ca mai are de lucrat la organizatiile din comune, acolo unde nu sint membri in fiecare localitate. In astfel de conditii, cu organizatii pigmeu sau inexistente, dar si cu parteneriate dezastruoase in Vrancea pentru PC, care nu a mai intrat in CJ sau la CL Focsani, seful conservatorilor viseaza utopic la 20% la alegerile din 2012. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.