Politică

Dila despre schimbarea sa: Voi deveni comisar judetean!

Nicoleta Cristea
7 apr 2009 1584 vizualizări
Dumitru Dila (inca) seful inspectorilor OJPC, spune ca zvonurile privind debarcarea sa din functie ar fi doar simple inventii.

De fapt, spune acesta, singura schimbare va fi data de titulatura institutiei, dar si a functiei detinute. "Nu s-a pus problema (demiterii "" n.r.). Schimbarea este la nivel de tara. In urma cu doi ani eram director executiv, iar cind am pierdut personalitatea juridica am devenit inspector sef adjunct. Autoritatea este intr-o reorganizare, inspectoratele regionale vor deveni comisariate regionale, iar oficiile judetene vor deveni comisariate judetene. Au fost citiva care s-au grabit sa scrie in plus, dar nu le voi cere daune", a spus Dumitru Dila, facind aluzie la informatiile furnizate pe surse privind demiterea sa. In continuare, cei 16 inspectori vrinceni vor deveni comisari in subordinea Galatiului, iar Oficiul, devenit Comisariat, va fi in continuare fara personalitate juridica. Dumitru Dila, din inspector sef adjunct, ar putea deveni comisar judetean. Va mai dura insa un timp pina cind va fi operata modificarea. Se pare ca legea care reglementeaza aceste schimbari nu a intrat inca in vigoare, si, potrivit lui Dumitru Dila, sint zvonuri ca ar fi fost contestata. Dila nu a putut insa sa precizeze de ce a fost nevoie de inca o schimbare pe tarimul protectiei consumatorilor, si nici nu a dorit sa comenteze daca schimbarile au fost facute din cauza ineficientei sau a politicii. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 16 ore, 42 minute, 15 secunde
dvs nu ti-o fi macar putina rusine, dupa cat trasesim aveti la activ ? v-a mai ramas vreun partid nefrecventat, nu mai zic de drumurile la Bucuresti cativa ani in urma, acea detasare, etc ! faceti citeste integral
, acum 739397 zile, 16 ore, 42 minute, 15 secunde
Duce el sacose la MINISTER ,dar nici sacosa macar nu e a lui. El e ultima caramida de la o piramida idioata de recoltare. Cand ve=ti vorbi chioscarilor????
, acum 739397 zile, 16 ore, 42 minute, 15 secunde
Bre nea Dila se elibereaza acum pe 7 iunie un post de comisar european. Acolo nu vrei ? Ca apropo de ce zicea trio-ul de mai inainte prin Romanica ai terminat partidele.
, acum 739397 zile, 16 ore, 42 minute, 15 secunde
Ce comisar nici sergent nu te-as face nenea DILA
, acum 739397 zile, 16 ore, 42 minute, 15 secunde
Ce tupeu dmle pe asta..curva mai mare nici ca nu gasesti..te controleaza dupa ce te anunta ca te controleaza ca sa te pregatesti,te amendeaza si iti si spune de unde ti se trage ca apoi sa-i dai citeste integral
, acum 739397 zile, 16 ore, 42 minute, 15 secunde
vai de capul nostru; abia acum am aflat cine e noul sef la opc, chiar am pusooooooo rau de tot. eu sunt din adjud si am platit cu varf si indesat pentru enache asta care e sef acum, la noi in citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.