Politică

Videanu, in vizita nocturna la democratii vrinceni

Iulia Crețu
23 mar 2009 1186 vizualizări
Ministrul a discutat cu cei de la PD-L despre organizarea alegerilor

Ministrul Economiei, democrat-liberalul Adriean Videanu, s-a aflat vineri seara, pentru citeva ore, la Focsani, pentru a participa la sedinta de Birou Politic Judetean a PD-L Vrancea. Acesta se intorcea de la Suceava spre Bucuresti si a facut un scurt popas la Focsani. Printre discutiile purtate cu membrii democrat-liberali a fost subiectul protocolului cu PSD, judetul nostru fiind intre ultimele zone unde coalitia nu functioneaza, dar si pregatirile pentru europarlamentare si prezidentiale. "A fost o discutie libera si superproductiva pentru noi, o intilnire informala", ne-a spus deputatul Alin Trasculescu. "A venit sa ia pulsul formatiunii noastre. A fost o intrevedere foarte placuta, el are un mod foarte carismatic de a pune problema. Nu ne-a impus nimic in privinta semnarii protocolului", ne-a declarat si Nicu Tanase, presedintele PD-L Focsani si membru al BPJ. In ciuda unor zvonuri privind o chemare a lui Videanu la Vrancea din cauza unor probleme de comunicare intre membrii organizatiei, acestia spun ca ministrul a venit inopinat, fara a fi fost solicitat de cineva in mod special. "Au avut loc discutii organizatorice, despre chestiuni interne de partid. S-a discutat de protocol. Noi sintem intr-o situatie delicata, dupa campania unde cu PSD am fost pe cimpul de lupta, acum nu cred ca se astepta cineva sa ajungem sa ne intelegem peste noapte. S-a mai discutat despre organizarea alegerilor. Pe noi, ca partid, ne asteapta un an greu", ne-a spus si deputatul Razvan Mustea. La final, ministrul le-a spus democrat-liberalilor ca se vor mai elibera citeva posturi guvernamentale unde ar putea fi promovati si fruntasi de la Vrancea.


PD-L de Sud-Est merge cu doua propuneri la Europene


In cadrul Biroului Politic Judetean al PD-L de vineri s-a discutat si despre sustinerea pentru alegerile europarlamentare a politologului focsanean Alexandru Nazare, actual eurodeputat. Potrivit declaratiilor oferite de Razvan Mustea, PD-L Vrancea il va sprijini in continuare pe Nazare, chiar daca de la centru organizatiile de partid au fost impartite pe euro-regiuni, iar sustinerile s-au facut in functie de scorul general. In cadrul regiunii de Sud-Est, PD-L propune doi reprezentanti, pe Constantin Dimitriu, de la PD-L Galati, acesta fiind coleg cu Nazare la Bruxelles si lucrind in Comisia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, si pe democrat-liberalul focsanean. "Alexandru Nazare va beneficia de sprijinul meu si al PD-L Vrancea. El se bucura si de sprijinul organizatiei de la Sectorul 2 Bucuresti. Am incredere ca va reusi sa intre in primii 10 pentru ca este o persoana care merita, este foarte activ la ceea ce se intimpla la Parlamentul European", ne-a spus Razvan Mustea. (I. CRETU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 11 ore, 16 minute, 3 secunde
Este foarte interesant de studiat cum dispare Focsaniul de pe harta dupa alegeri si apare iarasi ca un punct intre Suceava si Bucuresti fix inaintea alegerilor.
, acum 739393 zile, 11 ore, 16 minute, 3 secunde
normal ca va fi un an greu pt PDL Vrancea daca organizatia este condusa de fraierii de la prodemocratia si nu de alin trasculescu ..sau mustea...oricum...ADIO TRASCULESCU & Company ! ...dupa asta...o citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.