Politică

Liberalii vor mai multa atentie pentru bunici

Iulia Crețu
19 mar 2009 827 vizualizări
Opozitia liberala transmite guvernantilor ca atentia lor ar trebui sa se aplece si asupra batrinilor, categorie sociala care, in opinia PNL, a avut si va avea de suferit de pe urma masurilor luate de Guvernul Boc.

Deputatul Nini Sapunaru este de parere ca autoritatile locale trebuie sa sustina proiectele din fonduri private pentru construirea de centre pentru virstnici. "în momentul de fata exista multiple solicitari si cozi de asteptare pe care sint plasati, fara sperante prea mari, virstnicii ce doresc sa se inscrie intr-un centru pentru batrini. Realitatea ne arata ca exista mii de persoane virstnice care au nevoie de asistenta medicala si psihologica, acest fapt fiind dovedit de cererile de investitii aflate in derulare pentru construirea unor noi centre pentru batrini. Autoritatile locale spun ca bugetele locale sint insuficiente pentru ridicarea unor noi azile si, in multe cazuri, chiar si pentru renovarea celor deja existente. De multe ori, constructia unor noi centre de batrini are loc prin initierea de parteneriate intre autoritatile locale si Biserica sau fundatii", este de parere deputatul liberal Nini Sapunaru. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 1 ora, 14 minute, 35 secunde
Da Sapunaru cat a fost la guvernare de ce nu le-a facut ??
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.