Politică

Traian Negulescu, purtatorul de cuvint al prefectului Raluca Dan

Mihaela Beșleagă
19 mar 2009 3896 vizualizări
Jurnalistul Traian Negulescu se va ocupa de relatia cu presa in mandatul Ralucai Dan u acesta lucreaza de 14 ani in mass-media, din 2003 fiind corespondent al agentiei de stiri Agerpres

Daca prefectul Dragos Mircea si-a ales o tinara sa il reprezinte in relatia cu presa, noul prefect Raluca Dan mizeaza pe calitatile de comunicator ale unui reprezentant masculin din presa. De ieri, prefectul si-a ales "purtator de vorbe", dupa circa trei luni in care institutia care reprezinta Guvernul in teritoriu a functionat fara un consilier de comunicare. Noul purtator de cuvint este Traian Negulescu, corespondent local al agentiei nationale de stiri Agerpres (Rompres), care a primit vestea numirii chiar de ziua lui. "De astazi (ieri, n.r.), am rezolvat relatia cu presa, l-am numit pe Traian Negulescu ca purtator de cuvint. Am discutat, am batut palma, urmind ca in citeva zile sa incheiem toata documentatia", ne-a declarat prefectul Raluca Dan. De altfel, ieri, cei doi au parasit impreuna Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia", unde a avut loc un seminar privind accesarea fondurilor structurale. Negulescu si-a intrat efectiv in atributii inca de ieri, cind a alcatuit si a remis primele trei comunicate de presa din noua postura. "Este o provocare noua pentru mine, o oportunitate care mi s-a oferit si pe care am acceptat-o, sper sa reusesc sa o duc cu bine. Vreau sa multumesc celor care au avut incredere in mine si m-au propus, sper sa nu dezamagesc", ne-a spus Traian Negulescu, noul purtator de cuvint al Prefecturii. Acesta va fi numit oficial in circa o saptamina, dupa intocmirea tuturor formelor de angajare, pe functia de consilier pe relatiile de comunicare si relatiile cu presa din Cabinetul Prefectului, urmind sa plece cu detasare de la Agerpres, agentia de stiri la care este corespondent. Inca de la inceput, prefectul si-a exprimat dorinta de a plasa in aceasta functie un om din presa, care sa fie familiarizat cu nevoile ziaristilor. Negulescu a absolvit Facultatea de Filologie, specializarea romana-engleza, la Universitatea Hyperion din Bucuresti si a urmat cursuri postuniversitare pe specializarea Jurnalism "" multimedia si webdesign. Cariera in presa a inceput-o inca din anul 1995, cu un reportaj de la festivalul Focul Viu, aparut in saptaminalul "Diplomatic TV". In cariera sa, Negulescu a detinut si functia de redactor-sef la oficiosul PSD, Monitorul de Vrancea, pozitie din care nu a ezitat sa intre in conflict cu o "anumita parte a presei" care nu era pe placul patronilor politici. Din 2003, acesta este corespondent Agerpres, perioada in care a trimis corespondente speciale inclusiv de la Bruxelles, Strasbourg, Irak si Afganistan. Traian Negulescu, care a implinit ieri 35 de ani, o cunoaste pe actuala sa sefa de pe vremea cind erau colegi de liceu, ambii absolvind la Colegiul National "Al. I. Cuza". Nu este un secret nici faptul ca sotia sa, sora deputatului PSD Angel Tilvar, lucreaza in cadrul Consiliului Judetean Vrancea. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.