Politică

Bacinschi nu considera atractiva propunerea Sorinei Placinta

Iulia Crețu
17 mar 2009 732 vizualizări
Declaratia facuta saptamina trecuta de edilul focsanean Decebal Bacinschi, aceea de a aduce o firma din Austria pentru a incalzi orasul pe biomasa, incinge spiritele intre primarul social-democrat si senatorul democrat-liberal Sorina Placinta

Colegi la guvernare, in judet partenerii prefera sa stea departe unul de celalalt. Cam asa se intelege din atitudinea primarului care a trecut in planul doi propunerea democrat-liberalei si a plecat urechea la austriecii de la Kelag Warme. Firma este deja in discutii pentru construirea unei centrale pe biomasa la Brasov. "Pornind de la o asa-zisa strategie de termoficare a Focsaniului tinuta la secret, fara scopuri realizabile in termene rezonabile, primarul a anuntat brusc ca vrea sa produca apa calda si caldura pe baza de lemne, cu ajutorul unei centrale cumparata din Austria. Reamintesc ca la sugestia mea, consilierii locali PD-L au propus analizarea cu atentie a modernizarii ENET prin realizarea unei investitii care sa permita utilizarea biomasei in productia energiei termice", transmite Placinta printr-un comunicat de presa. Democrat-liberala anunta ca are in intentie ca in curind sa organizeze o dezbatere publica pe aceasta tema. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.