Politică

Ofelia Vlad ramine consilierul pentru romi la Prefectura

Mihaela Beșleagă
14 mar 2009 2045 vizualizări
Cabinetul noului prefect Raluca Dan are si primul consilier. Ofelia Vlad a fost desemnata sa isi continue activitatea de consilier pe problemele romilor, functie pe care a detinut-o si in timpul mandatului fostului prefect Dragos Mircea.

"Cunoaste problematica acestei etnii, pentru ca a mai lucrat in acest post, nu avea rost sa o inlocuiesc", a spus prefectul Raluca Dan. Ofelia Vlad are 26 de ani si este absolventa a Facultatii de Inginerie Economica si Management in Agroturism. Aceasta s-a mai ocupat de problemele romilor din postura de reprezentant al etniei in cadrul Prefecturii de pe 15 septembrie 2007 pina pe 24 ianuarie acest an, cind o data cu demiterea lui Mircea si-au pierdut functiile si membrii cabinetului sau, din care mai facea parte si Cerasela Apostu, purtatorul de cuvint al institutiei. Conform declaratiilor prefectului Raluca Dan, pina la aceasta data nu s-a stabilit componenta cabinetului prefectural. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739396 zile, 21 ore, 16 minute, 25 secunde
Cred ca este corect desii cred ca se refera la toate problemele acestora nu numai de nevoile necesare dar si de cele disciplinare si integrarea in comunitate si educatia copiilor etc.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.