Politică

Trasculescu si-a lasat urmas la Registrul Auto Roman

Ziarul de Vrancea
10 mar 2009 2696 vizualizări
Institutiile surori, ARR si RAR, sint conduse de democratii Nicu Tanase si Ginel Stoica

Reprezentanta Vrancea a Registrului Auto Roman are de pe 2 martie un nou director, in persoana inginerului Ginel Stoica, care il inlocuieste la conducere pe Alin Trasculescu. Numirea oficiala a lui Stoica a venit in urma cu o saptamina, pe 27 februarie, acesta ocupind functia cu delegatie. "Noul director este Ginel Stoica, este un inginer tinar, desi are vechime la RAR", ne-a confirmat Alin Trasculescu. Ginel Stoica este simpatizant PD-L si un apropiat al lui Trasculescu, anumite voci declarind ca acest aspect a fost lucrul ce a cintarit cel mai mult la numirea sa. Noul director ne-a declarat ca va continua activitatea predecesorului sau, fara a comenta zvonurile de spaga ce ar fi circulat prin institutie pina la inscaunarea sa. "Am fost numit sef de reprezentanta cu delegatie pina domnul Trasculescu se va intoarce. Sint angajat al RAR de pe 1 martie 2000, initial am ocupat functia de inginer, apoi inginer specialist si acum cea de director. Deocamdata nu mi-a ajuns ecusonul de sef", ne-a declarat Ginel Stoica. Noul director are 36 de ani si este simpatizant PD-L, "pentru moment", pentru ca nu este exclus ca acesta sa isi oficializeze legatura cu partidul si printr-un carnet de membru. Cu venirea lui Stoica la Registru, cele doua institutii surori, ARR si RAR intra pe mina democrat-liberalilor, inainte de parafarea protocolului de guvernare. ARR Vrancea este condusa de pe 5 martie de seful PD-L Focsani, consilierul local Nicu Tanase. (I. CRETU, M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 8 ore, 42 minute, 2 secunde
Da cine-i Ginel asta Aline?Ti-ai terminat resursele in PD-L de ai trecut la simpatizanti?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.