Politică

Parlamentul national, infuzie de practici europene

Ziarul de Vrancea
9 mar 2009 792 vizualizări
Demnitarii au decis sa formeze Grupul 24 pentru Romania

Parlamentul Romaniei ar putea lua lectii despre operativitate de la Parlamentul European. Demnitarii au decis sa formeze "Grupul 24 pentru Romania", format din parlamentari de la Bucuresti si de la Bruxelles care sa lucreze pentru un "transplant de eficienta". Aflat la Focsani pentru o sesiune de informare a Parlamentului European, eurodeputatul democrat Maria Petre a afirmat ca la PE niciodata nu se intirzie la sedinte. Spre deosebire de organismul de la Bucuresti, unde intilnirile nu incep cind suna clopotelul si se lungesc cu mult peste program. "Grupul va fi format din 12 europarlamentari, fiecare partid fiind reprezentat in proportii egale, si 12 parlamentari de la Bucuresti. Vom face in asa fel incit sa lucram impreuna, pentru ca si Parlamentul national sa aiba saptamini de plen sau de comisii", a declarat Maria Petre. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.