Politică

Corpul de Control al MAI va reveni in Vrancea peste trei luni

Mihaela Beșleagă
9 mar 2009 1152 vizualizări
Expertii guvernamentali au parasit judetul, dupa ce au trasat sarcini functionarilor din institutii

Membrii Corpului de Control al ministrului Administratiei si Internelor si-au incheiat joi misiunea in Vrancea, dupa ce, timp de o saptamina, au verificat activitatea din Prefectura, precum si relatiile institutiilor deconcentrate cu institutia care reprezinta Guvernul in teritoriu. "Ne-am axat pe indrumare, avind ca scop principal intrarea in normalitate a activitatii institutiilor, iar oamenii sa isi vada in mod normal de treaba. Le-am oferit termene de conformare, nu am aplicat sanctiuni", ne-a declarat seful echipei de control, expertul guvernamental Marcel Miclau, director general adjunct la Corpul de Control al ministrului de Interne Dan Nica. Institutiile deconcentrate, dar si secretarii din primarii au primit sarcini concrete, urmind ca la un interval de trei luni expertii din Corpul de Control sa revina in Vrancea, pentru a verifica modul in care sint duse la indeplinire aceste sarcini. Daca o prima etapa a verificarilor, cele pe teren, s-a incheiat, urmeaza o noua etapa a controlului, care se va desfasura la nivel central. Verificarea va urmari modul in care se confirma datele gasite la nivel local cu cele trimise la Bucuresti, practic o confruntare birocratica a datelor. Rezultatul controlului MAI se va concretiza intr-un raport, care va fi facut public, cel putin partial, de catre prefectul Raluca Dan in circa 20 de zile. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.