Politică

Eurodeputatul Nazare, coleg de banca cu premierul Letoniei

Iulia Crețu
7 mar 2009 943 vizualizări
Parlamentarul democrat-liberal de la Bruxelles, focsaneanul Alexandru Nazare si-a facut blog.

Cei interesati de activitatea reprezentantului nostru in Parlamentul European pot afla de la adresa www.alexandrunazare.wordpress.com cum ticaie ceasul politicii europene la Bruxelles. Din recentele postari ale tinarului politician, aflam ca la Comisia de bugete Nazare a fost coleg de banca cu un parlamentar leton. Valdis Dombrovskis a devenit, la finele lunii trecute, premierul tarii baltice, Letonia. Despre fostul sau coleg de la Comisia de bugete, Alexandru Nazare afirma ca avea aceleasi teme de dezbatere la Bruxelles ca reprezentantul PD-L. Printre acestea, eficienta energetica a cladirilor. "Oricit de ciudat ar fi dar primii «prieteni» pe care ti-i faci sint europarlamentarii care stau linga tine la comisie. Asadar, linga mine a stat in citeva rinduri un deputat leton. Si el, si eu vorbeam despre eficienta energetica a cladirilor, despre propunerea CE pe aceasta tema. Aveam discursuri oarecum asemanatoare, problemele tarilor noastre erau oarecum similare. Nu pot sa zic ca am fost impresionat de «colegul meu». Un tip cu ochelari, uneori prea serios, uneori exagerat. în orice caz nimic iesit din comun. în ultima vreme «colegul» meu nu prea a mai venit la Comisie. Am aflat ca e ocupat. A fost numit premier in Letonia pe 26 februarie", a postat pe blogul sau europarlamentarul focsanean. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.