Politică

Hornea, instalat subprefect la citeva minute dupa sedinta CJ

Mihaela Beșleagă
28 feb 2009 1121 vizualizări
Oficial, ieri s-a constituit noua echipa de la Prefectura.

Alaturi de Ion Oprea, care a ramas in functie, al doilea subprefect de la PD-L, Sorin Hornea, a depus juramintul de instalare, la doar citeva minute dupa incheierea sedintei de Consiliu Judetean la care acesta a fost prezent, pentru ultima oara, in calitate de consilier. La ceremonia care a fost tinuta departe de ochii presei au participat prefectul Raluca Dan, Alin Trasculescu, seful PDL Vrancea, Manole Merchea, cel care a cedat biroul lui Hornea, precum si Constantin Mihart, directorul general al Directiei pentru Relatiile cu Institutiile Prefectului, din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor. In perioada urmatoare se va stabili si un inlocuitor pentru functia de consilier judetean detinuta pina ieri de Sorin Hornea. Si Gica Duta si-a depus demisia din functia de consilier judetean, dupa ce a fost numit subsecretar de stat in cadrul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale. In ceea ce-l priveste pe fostul liberal Manole Merchea, acesta va intra in corpul inspectorilor guvernamentali.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.