Politică

Consiliul Judetean se reuneste in prima sedinta din 2009

Mihaela Beșleagă
27 feb 2009 998 vizualizări
Noul subprefect va renunta astazi la scaunul de consilier judetean

Consilierii judeteni se vor intruni astazi, de la ora 12.00, in prima sedinta ordinara din acest an. Pe ordinea de zi se regasesc mai multe proiecte privind aprobarea planului de activitate pe anul 2009, pentru o serie de institutii judetene aflate in subordinea CJ. Alesii judeteni vor mai dezbate proiecte precum aprobarea tarifelor pentru eliberarea licentei de traseu in vederea efectuarii transportului public judetean de persoane prin curse regulate speciale, stabilirea venitului anual din cedarea folosintei bunurilor in situatia in care arenda se exprima in natura, pe anul 2009, dar si infiintarea functiei publice de administrator public in cadrul aparatului de specialitate al CJ Vrancea. La capitolul diverse a fost introdusa informarea privind rapoartele de activitate pentru anul 2008 ale institutiilor judetene. Tot astazi, consilierul judetean Sorin Hornea isi va anunta demisia din aceasta functie, dupa ce ieri a fost publicata in Monitorul Oficial numirea sa in functia de subprefect. Inlocuitorul sau in scaunul de consilier judetean va fi, cel mai probabil, Ovidiu Nichitoiu, urmatorul pe lista de partid a PD-L. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.