Politică

Trasculescu si Oprisan impart puterea pe intuneric

Iulia Crețu
25 feb 2009 1829 vizualizări
Ramasi la coada listei judetelor unde nu s-a parafat protocolul de colaborare intre PSD si PD-L, Vrancea a intrat de aseara in cutitul liderilor celor doua formatiuni.

Alin Trasculescu a venit ieri de la Bucuresti, atentionat de greii democratilor ca daca nu face impartirea se va trezi cu mediatori in relatia cu PSD-ul. Din cite se pare, cel care va veghea ca tinarul parlamentar sa negocieze benefic pentru PD-L este Gheorghe Flutur, fost ministru al Agriculturii si presedintele CJ Suceava, cel care are in coordonare organizatia vrinceana. Aseara, Trasculescu a participat la sedinta de CL Focsani, afirmind ca intre timp il asteapta de la Bucuresti pe Marian Oprisan. Se pare ca cei doi s-au intilnit la un restaurant in municipiu pentru a incepe negocierile, avind alaturi si oameni din justitie. In privinta "Aliantei pentru Focsani", seful PD-L a declarat ca va trage cit va putea de ea, dat fiind ca ceea ce se intimpla la Focsani nu a fost disecat in cadrul PD-L la nivel central. Desi Oprisan vede clar necesitatea unei intelegeri la Focsani intre democrati si social democrati, din atacurile celor doua tabere de ieri se cam intelege ca va fi greu de infiripat o iubire la municipiu. Contactati telefonic, atit Marian Oprisan cit si Alin Trasculescu au evitat aseara sa ofere un raspuns clar in privinta intilnirii. Cu toate acestea, surse din cadrul celor doua formatiuni au recunoscut masa tirzie la care cei doi lideri au luat parte. Printre cele mai disputate institutii de catre cele doua partide se numara Directia Finantelor Publice, Garda Financiara, Inspectoratul Scolar, institutiile din domeniul silvic si cele care deruleaza fonduri europene. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 21 ore, 6 minute, 16 secunde
....ceva bun de la PDL?ASA CUM SE PREZINTA OPRISAN STERGE PE JOS CU EI.NU STIU PE CATI VRANCENI II VOR MAI PACALI!RUSINE PDL sa va faceti frati de sange cu PSD....Doamne si in doua citeste integral
, acum 739370 zile, 21 ore, 6 minute, 16 secunde
Baronul nu vrea decat sa-i intimideze pe cei de la PD-L.Sunt convins ca Trasculescu & Co. vor face o treaba buna si vor rezista presiunilor exercitate de Oprisan.
, acum 739370 zile, 21 ore, 6 minute, 16 secunde
Trasculescu ar trebui sa isi tine maimutzoii de negocieri acasa...nici nu ii baga in seama oprisan ...singurul care ar putea negocia cu oprisan si sa ii puna conditii este chiar Mustea...dar nu cel citeste integral
, acum 739370 zile, 21 ore, 6 minute, 16 secunde
exact ce am spus, minte saraca, .....ce vrei_ De inde nu/i nici Dumneyeu nu cere
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.