Politică

Intunericul dupa Mitrea

Iulia Crețu
20 feb 2009 1158 vizualizări
Primaria trebuie sa faca o comanda pentru inlocuirea unui cablu defect

Locuitorii din "cochetul" cartier ANL Tineretului din cartierul SUD al Focsaniului au beneficiat, pe linga cheile noilor apartamente inminate chiar de catre senatorul Miron Mitrea in plina campanie electorala si de o surpriza neplacuta din partea autoritatilor municipiului. Iluminatul stradal a functionat numai citeva zile. "Inainte sa se dea in folosinta cu mult tam tam ultimul bloc ANL din Sud, toate luminile din cartier functionau. Dupa ce s-au dat cheile de catre Mitrea si Oprisan, s-a lasat intunericul pe strada Pinului, ca si cum n-ar fi fost niciodata. Te pot musca si ciinii, te poate stringe de git vreun boschetar, totul e posibil in intunericul profund al noptii. Asteptam poate o trece careva sa vada cit de intuneric este aici, pe strada Pinului", ne-a scris la redactie Marian din Focsani. Cum nici cel mai celebru locuitor al cartierului, deputatul democrat-liberal Alin Trasculescu nu mai vine la garsoniera sa foarte des, problema pare a nu ajunge la urechile edililor focsaneni. Reprezentantii sucursalei Electrica sustin ca iluminatul stradal din zona apartine Primariei Focsani si spun ca municipalitatea trebuie sa faca o comanda pentru inlocuirea unui cablu defect. Potrivit precizarilor Electrica, din cauza acestei instalatii becurile de pe strazi nu se mai aprind noaptea. (Iulia CRETU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.