Politică

Mini-primarie la Mindresti

Iulia Crețu
18 feb 2009 1246 vizualizări
Cartierul a fost alipit centrului urban la sfirsitul anilor 1960

Primaria Focsani si-a deschis, in sfirsit, un birou de relatii cu publicul in cartierul cel mai idilic al municipiului. Patru zile pe saptamina, de marti si pina vineri, la Mindresti, va merge cite un reprezentat al edilului sef Decebal Bacinschi pentru a oferi informatii administrative locuitorilor si pentru a eficientiza comunicarea intre cetateni si municipalitate. Biroul va functiona in sediul scolii din cartier, unde este si un spatiu al Politiei Comunitare. "Aici venim in intimpinarea cetatenilor, oferind, in prima faza, citeva din serviciile cele mai utilizate. Astfel, prin rotatie, patru zile pe saptamina, avem aici reprezentanti ai serviciilor social, cadastru si agricultura, taxe si impozite si urbanism. Desigur, in masura posibilitatilor, personalul ofera informatii din toate domeniile de activitate ale primariei si preia toate cererile, petitiile si sesizarilor cetatenilor", transmit reprezentantii Primariei. Programul de lucru al biroului este urmatorul: marti, 09.00-12.00 - Serviciul Public Local de Asistenta Sociala, miercuri, 09.00-12.00 - Serviciul Cadastru si Agricultura, joi, 09.00-14.00 - Serviciul Impozite si Taxe Locale si vineri, 09.00-12.00 - Serviciul Urbanism. In afara mini-primariei de la Mindresti, municipalitatea de pe Milcov ofera informatii utile si prin Centrul de Comunicare, infiintat din 2003, care functioneaza in sediul Primariei, dar si prin cele doua infochioscuri amplasate la "Ceasul Rau" si la Gara, inaugurate cu ceva erori de calculator in luna ianuarie. Acesta este primul birou deschis de municipalitate in zona rurala a Focsanilor, aflata la 7 km de oras. Mindrestiul a fost alipit centrului urban la sfirsitul anilor 1960, odata cu noua impartire administrativ-teritoriala a tarii. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.