Politică

PNTCD vrea renasterea la Vrancea

Iulia Crețu
16 feb 2009 1190 vizualizări
Partidul National Taranesc Crestin Democrat incearca o renastere in Vrancea. Dupa ce la alegerile locale nu a reusit mare lucru, conducerea partidului isi propune ca la Europarlamentare sa aiba candidati proprii.

In acest sens, taranistii vor sa isi infiinteze filiale sau macar "nuclee" in fiecare localitate din judet. "Vom sustine reorganizarea rapida a partidului la nivel de comune, orase prin organizarea de conferinte de alegeri, iar acolo unde nu mai avem organizatii vom constitui grupuri de initiativa. In privinta alegerilor Europarlamentare, varianta pe care si noi am propus-o si o sustinem este ca, in cazul in care pina la alegeri nu se va rezolva situatia juridica in instanta, vom participa ca si candidati independenti sustinuti de PNTCD. Una dintre primele propuneri este cea a lui Alexandru Herlea, primul Ministru al Integrarii europene si reprezentant al PNTCD, membru al PPE", a declarat Lilian Ilie, presedintele PNTCD Focsani. Acesta, alaturi de sefii partidului de la Marasesti si Adjud, Iulian Mocanu si Ovidiu Chiscop, au participat simbata, la Bucuresti, la Comitetul National de Conducere PNTCD. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 9 ore, 42 minute, 27 secunde
Probabil ca acolo s-a tinut comitetul si au mai ramas locuri ca in viitorul apropiat sa incapa si cei de la PNL !
, acum 739393 zile, 9 ore, 42 minute, 27 secunde
Sunt de acord cu initiativa PNTCD Vrancea.Trebuie constituite filiale ale PNTCD in fiecare comuna din Romania.Voi vota PNTCD.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.