Politică

Democrat-liberalii spun ca nu dau papucii liberalilor

Iulia Crețu
11 feb 2009 1138 vizualizări
PSD se iubeste cu PDL, acolo unde se poate .

Desi Mircea Geoana a dat unda verde liderilor social democrati din teritoriu sa se alieze cu cine vor, la Focsani, potrivit declaratiilor presedintelui PSD Marian Oprisan, aceasta iubire nu se prea poate consuma. "Sotul" (PSD) spune despre "sotie" (PDL), impusa de la Bucuresti, ca nu i-ar fi tocmai pe plac. Oprisan lasa sa se inteleaga faptul ca i-ar fi rusine cu o astfel de asociere, in contextul in care, spune el, consilierii democrat-liberali nu iau decizii in favoarea focsanenilor. Vechiul discurs legat de "puterea portocalie care ia decizii impotriva binelui comunitatii", cintat in mandatul trecut, este reluat si acum, desi la Bucuresti PSD si PDL sint parteneri de coalitie. "Nu discut nimic pina cind consilierii (n.r. PDL si PNL) nu renunta la a vota in defavoarea focsanenilor. Singurii care se zbat pentru focsaneni sint consilierii PSD. E diferenta intre alesi (n.r. intre cei PSD si cei PDL). Modul in care au fost selectati de partid pentru Consiliul Local, felul in care gindesc si voteaza - acestea sint motivele pentru care doar cei de la PSD lucreaza in binele focsanenilor. Din cealalta parte vad tendinte care nu fac nici un bine cetatenilor", si-a cintat partitura Marian Oprisan, fara a pune punctul pe "i" in cazul protocolului cu democrat-liberalii. De cealalta parte, seful interimar de la PDL, deputatul Alin Trasculescu declara ca la Focsani nu are nici un interes sa rupa alianta cu liberalii. Zgircit in explicatii, acesta a reluat faptul ca va sprijini numirea a doi consilieri ai "Aliantei pentru Focsani" pentru posturile de viceprimari ai lui Bacinschi. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 14 ore, 46 minute, 17 secunde
Se pare ca varianta aleasa de dom Marean pt. impartirea deconcentratelor este 100% pt. PSD. Deja unii sau altii se lauda prin targ ca si-au aranjat ploile si ca nu vor fi schimbati, cum ar fi copacul citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.