Politică

Ciprian Nica face naveta pe ruta Bucuresti-Panciu- Adjud

Doina Ganea
9 feb 2009 1369 vizualizări
Deputatul pancean Ciprian Nica isi va deschide primul cabinet parlamentar nu la Panciu, asa cum era de asteptat, ci la Adjud.

Si asta pentru ca in municipiul de pe Trotus a fost gasit un spatiu potrivit in cladirea fostei primarii, acolo unde functioneaza si sediul PSD. Cele doua cabinete vor fi amenajate impreuna cu senatorul Miron Mitrea, care a fost ales in colegiul de nord. Deputatul Ciprian Nica sustine ca are nevoie de aceste birouri pentru ca este bombardat cu diverse probleme cetatenesti. "Vom avea birou la Adjud, iar la Panciu inca mai caut un spatiu potrivit. In prezent, oamenii ma cauta la biroul meu notarial, asa cum o faceau si cind eram consilier local, dar vreau sa separ problemele politice de cele profesionale. Oricum, voi acorda audiente in fiecare saptamina", a precizat social-democratul Ciprian Nica. Parlamentarul spune ca retrocedarea proprietatilor, acordarea de subventii in viticultura sau amendarea legii viei si vinului sint principalele probleme reclamate in colegiul sau. "Nu e posibil ca micii proprietari, care au jumatate de hectar de padure si pentru care au acte, sa nu poata primi nimic si cei cu sute sau mii de hectare sa primeasca totul. Eu am indoieli si in privinta celor care au primit sutele de hectare. Speram ca noua componenta a Comisiei judetene sa valideze aceste drepturi ale oamenilor. In privinta viticulturii sint multe probleme. Avem niste propuneri, dar trebuie studiate pentru ca sint foarte multe elemente de natura tehnica", a subliniat deputatul din Colegiul 6 Adjud, care cuprinde si Panciul. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.