Politică

Averea noului prefect: o casa, un teren si salariul

Daniel Garleanu
7 feb 2009 1503 vizualizări
Noul prefect al judetului si-a completat declaratia de avere la inceputul acestei luni, dupa cum prevede procedura investirii.

Potrivit celor declarate in fata propriei constiinte, Raluca Dan nu are o lista de avere foarte consistenta, ci mai degraba una minimala. Este vorba de 570 mp de teren in Focsani, primit de la parinti in 1999 si un apartament de 90 de mp tot in Focsani, cumparat in 2004, plus salariile pe care le-a primit de la Consiliul Judetean pe timpul cit a fost secretarul judetului. Noul prefect, investit tocmai in ziua de 24 ianuarie, nu are masina, nici salupa si nici iaht, nu are lucruri pretioase, bijuterii, obiecte de arta si de cult. De asemenea, proaspatul prefect nu are conturi si depozite bancare, fonduri de investitii, forme echivalente de economisire si investire, care sa depaseasca 5.000 de euro. Are insa datorii la doua banci in valoare de 70.000 lei, pe care are ragaz sa le plateasca pina in 2027. "Interesele" Ralucai Dan sint la fel de subtiri, ea declarind ca este presedintele Asociatiei de Lupta Impotriva Drogurilor Vrancea, de pe urma careia nu incaseaza nicio remuneratie. (D. GIRLEANU


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.