Politică

PDL si PSD nu se grabesc sa se intilneasca

Iulia Crețu
5 feb 2009 1149 vizualizări
Tema fierbinte a inceputului de an, semnarea protocolului PDL-PSD pare a trece pe planul doi impartirea institutiilor din Vrancea.

In timp ce Marian Oprisan a stat mai mult la Bucuresti, preocupat de ungerea secretarilor de stat si de nominalizarile pentru anumite ministere, seful democral-liberalilor vrinceni, Alin Trasculescu, a gasit timp pentru o nunta fulger. Anuntata pentru inceputul acestei saptamini, semnarea protocolul partenerilor pentru Romania este din nou aminata, dupa cum ne-a declarat presedintele interimar al PDL. "Miine (n.r. azi) revin acasa si spre vineri vreau sa ne intilnim. Nu, nu am mai vorbit cu domnul Oprisan. Dar trebuie neaparat sa ne intilnim sa finalizam protocolul", ne-a spus Alin Trasculescu. Vrancea ramine printre ultimele judete unde directorii fostei puteri inca mai semneaza condica de prezenta. Cum pe la Bucuresti lucrurile in virful politicii nu par a se fi asezat, orinduiala din judet ar mai putea astepta. Ceea ce prelungeste chinul directorilor galbeni. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.